Om oss

Vi som driver Bakom Berget är Tobias och Margareta Bellman. Tobias är utbildad hundpensionatsföreståndare och Margareta är certifierad hundinstruktör. Kärleken till hundar har präglat våra liv och vi har haft hund i familjen sedan barnsben.

Vår vision är att erbjuda en hundkollo-upplevelse för din familjemedlem. Vi vill att din hund ska få uppleva glädjen av skogspromenader, lek och stimulans i en lantig miljö. Vi ser inte hundpensionat som enbart förvaring, utan som en möjlighet för din hund att ha roligt och skapa nya kompisar.

På natten sover din hund i vår lilla hundalkov, precis intill vårt sovrum. Där får den en bekväm sovplats och den närhet och trygghet som den behöver. Just nu tar vi bara in en hundfamilj åt gången (Max 2 hundar) eftersom att vi bara har ett rum. Vi planerar dock att bygga ut ordentligt i höst.

Varje dag garanterar vi minst en timmes motion och aktivering. Vi anpassar aktiviteterna efter hundens ålder, ras och behov. Vi varierar mellan fysisk och mental stimulans för att din hund ska må sitt allra bästa.

Vi tror på positiv förstärkning och belöningsbaserad träning. Vi ser hunden som en individ och anpassar vår kommunikation och hantering efter hundens unika personlighet.

Bakom Berget - mer än bara ett hundpensionat. Vi erbjuder en trygg och kärleksfull vistelse för din hund, där vi fokuserar på glädje, aktivitet och välmående.